Tot preparat per a l’inici de les Jornades Esportives a Santa Bàrbara

steps

Aquest proper dissabte dia 13 s’inicien les Jornades Esportives a Santa Bàrbara , son moltes les activitats que des de la regidoria d’esports  amb col•laboració en les entitats esportives de la localitat, es realitzen durant quasi un mes , per mostrar al públic les diverses activitats que es porten a terme al llerg de l’any.

La lligueta del futbol sala,  una sortida en BTT , exhibicions de twirling, de ball de saló, compteció de basquet al carrer, aquagym, competicions de dames i escacs  i les més que exitoses 12 hores de futbol sala s, on algunes de les activitats que es portaran a terme durant aquestes jornades esportives

Aquest any una de les novetats es la primera Marató d’aerobic el dia 27 de juny a partir de les 6 de la tarda i organitzat pel Gimnàs  Hymnos Salut.
De fet l’any passat per primer cop es va portar a terme exhibicions de body steps  organitzades pel mateix gimnàs  i que van tenir molta acceptació tant en participants com en públic assistent.

Un  altra novetat d’aquest any , per al dia 9 de juliol , en  que finalitzen les Jornades Esportives , es  la projecció d’una pel•lícula realitzada pel reporter Guillermo Gaya , en la que es farà un recull de les tres Copes d’Europa que ha guanyat el Barça.

La caminada nocturna prevista per al dia 7 de juliol ,que hi haurà lluna plena,  i les 12 hores de futbol sala tancaran aquestes jornades esportives que finalitzaran amb l’entrega de premis   equips guanyadors el dia 9 de juliol donant el tret de sortida a les  Festes Majors.