El Torneig Terres de l’Ebre de Padell 2009 arriba a Santa Bàrbara

El Grand Slam Terres de l’Ebre de Pàdel arriba a les instal·lacions municipals dels dies 9 a 14 de novembre. Les noves i flamants instal·lacions a Santa Bàrbara, situades al complex poliesportiu, veuran jugar els millors jugadors de pàdel del nostre territori. Les inscripcions al torneig s’han de realitzar fins el 5 de novembre a les mateixes instal·lacions.

Aquest torneig, a part del torneig organitzat pel Club esportiu de tennis La Plana, de caràcter local, és la presentació pública exterior de dites instal·lacions i forma part del pla de dinamització de l’esport local i comarcal emprés des del consistori planer quan es va adjudicar la gestió d’aquestes pistes.

Alfred Blanch, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, es mostrava satisfet per l’organització d’aquest torneig, així com també del torneig local. El regidor valorava com a molt positiva l’acceptació i participació dels planers i les planeres d’aquest nou impuls i canvi a les instal·lacions esportives encara pendents d’inaugurar oficialment.