El candidat de CiU a l’alcaldia de Santa Bàrbara, diu que la seua llista tindrà un perfil paregut a l’actual

10686933_10204749680456200_3413470846337289271_n

Alfred Blanch, a La Plana Ràdio (Foto:T.G.)

Alfred Blanch, admet que no és fàcil trobar gent que s’involucri i que, encara que ja té noms per a la llista, no hi res tancat.
En quant a l’actual equip convergent, Blanch ha dit que, “sempre que hi ha canvi de cap, hi ha canvis a l’equip”

Escoltar l’àudio de la noticia
(J.Roig/T.G).-Ara fa aproximadament un any, l’actual alcalde de Santa Bàrbara, Jordi Boronat, anunciava que no repetiria com a candidat de Convergència i Unió a les properes Eleccions Municipals de maig de 2015, al mateix temps que s’anunciava la designació del seu substitut, Alfred Blanch, designació que es produïa per la unanimitat de tota l’assemblea local convergent planera.
Blanch, l’actual tinent d’alcalde i regidor d’ensenyament i cultura a l’ajuntament, és dons l’encarregat d’encapçalar la llista convergent a les eleccions municipals del proper mes de maig i qui explicava a La Plana Ràdio que des del moment que va ser designat ha estat treballant per formar una llista que tot i que no està tancada, si que afirmava que estarà formada per gent amb un tarannà paregut al seu i un equip de gent amb un perfil similar a l’actual.

Sense ser explícitament clar, si que amb  les seues declaracions es podria entendre que els candidats de la seua llista estarien vinculats al món associatiu del poble. “Tot i que políticament no estiguin massa involucrats, si que es cert que,  quant parles de llistés municipals, aquells que han format o formen part dels teixit associatiu, sempre tenen una certa predisposició” deixava entreveure el candidat convergent .
En quant als noms que conservarà de l’actual equip de govern, Blanch es mostrava també prudent. Sense concretar quants dels actuals regidors convergents conservarà al seu equip, si que admetia que hi haurà algun canvi. “Quant hi ha canvi de cap, hi ha canvis d’equip”,sentenciava.

Blanch és mestre d’ensenyament primari de professió i compta ja amb experiència dintre de l’administració local, tant a l’Ajuntament de Santa Bàrbara com en administracions superiors com el consell comarcal. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya forma part de l’executiva comarcal del Montsià.