Santa Bàrbara inicia una campanya informativa sobre la nova ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana.

capturada

Antonio Olles, regidor de Governació- Ajuntament de Santa Bàrbara (Foto: J.Roig)

Abans de començar a sancionar, s’advertirà als infractors amb notes informatives.
Les sancions poden anar dels 20 als 3.000 euros ,segons la seua gravetat o reiteració.

(J.Roig).-El Passat mes de Maig l’ajuntament de Santa Bàrbara va aprovar l’actualització de l’ ordenança de Policia i Bon Govern que datava de l’any 1993 i en la que s’incloïa la de recollida d’escombreries al capítol 6. Amb l’actualització passava a denominar-se de Civisme i Convivència Ciutadana i s’hi deslligava el mencionat capítol sis per donar-li identitat pròpia creant la de Recollida de Residus que regula aquest servei, prenent com a model una ordenança base del Consell del Montsià que s’ adaptat a les necessitats i característiques del nostre poble.

Ara, cinc mesos desprès i segons avançava a la nostra emissora el regidor de Governació Antonio Ollés, juntament amb la regidoria de Medi Ambient, es vol iniciar una campanya informativa abans de començar a aplicar sancions als infractors de una i altra normativa.

Segons Olles la campanya s’iniciarà de manera imminent els propers dies, un cop s’hagi acordat el model de papereta amb que s’informarà als veïns infractors. Si fan cas omís a l’avís o son reincidents, se’ls sancionarà.
Les faltes que contempla la nova ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana, poden ser considerades lleus, greus o molts greus i, entre altres, segons les característiques de les mateixes seran sancionades, de forma acumulable, amb multes pecuniàries que poden anar dels 20 als 3.000 euros ,la suspensió o clausura temporal de l’establiment o immobilització temporal de vehicles. Consultar l’ordenança.