La proclamació de Pubilles a Santa Bàrbara,darrer tràmit abans del començament de les Festes .

Trenta-quatre noies,entre pubilletes  i pubilles,van omplir ahir l ‘escenari del poliesportiu planer en l ‘acte de proclamació.

(Visita la nostra “Galeria d’ Imatges)

Nou colles geganteres,procedents de ambdues bandes del riu Sènia es va donar cita,ahir diumenge a Santa Bàrbara en una Trobada Gegantera que la població no vivia des de feia vuit anys .
Les colles de Benicarló,Santa Carles de la Ràpita,Camarles ,Ulldecona,Tortosa,Vinaròs,Amposta ,Alcanar i Santa Bàrbara es van donar cita a la Plaça Major del poble a partir de els 12 del migdia quant es va fer la plantada i es va donar la benvinguda a tots els participants.
L’acte central però va ser per la tarda quant es va fer la ballada  gegantera a les sis i mitja i just abans de començar la desfilada per tot el carrer major ,fina a arribar al poliesportiu municipal on es va procedir a l ‘acomiadament de les Pubilles del 2009  i la subsegüent proclamació de les 22 Pubilles Infantils i les 12 Pubilles de les Festes Majors 2010 a Santa Bàrbara.
El dissabte també es van fer diversos actes previs al començament de les Festes Majors que serà el divendres dia 9.
Entre aquets actes de dissabte cal destacar el tradicional concert de bandes que organitza la Unió Musical Jaume Balmes i que va tenir com a formació invitada a la Banda de Rasquera.
La musica va seguir desprès al Poliesportiu municipal amb el “Videodiscorevival” organitzat per l’ ajuntament i el CF Santa Bàrbara.
Destacar també finalment,el començament,divendres de les Dotze Hores  de Fútbol Sala que van estar força concorregudes i amb un ambient extraordinari segons alguns assistents en la seua setzena edició.