Primers resultats de la participaciò de l’ Agrícola del Camp a la fira de Bilbao i bones vendes a la de Jesús

El passat mes de desembre ,la Cooperativa Agrícola del  Camp de Santa Bàrbara  va estar present per primer cop a Segona Edició de la fira “Algusto-Saber y Sabor” un esdeveniment relacionat amb el sector de la gastronomia i l’ alimentació que es celebra al recinte del “Centre Bilbao d’Exhibició” d ‘aquesta ciutat basca.
L’ intenció de la Cooperativa planera era  obrir mercat  a aquesta zona del país ,on s’ aprecia d’ una manera especial  la gastronomia basada en productes de qualitat .
En aquell moment es va vendre tot la botelleria que es va portar a la fira amb envasos de 1 quart a 1 litre  per tal de que els potencials clients poguessin tastar el producte  . Jaume Roe , el president de la cooperativa planera explicava que l ‘acceptació va ser  espectacular i que ara, tres mesos desprès , s’ han començat a rebre les primeres 30 o 40  comandes .Tot i això Roé reconeixia  que l’ objectiu   final  de l ‘entitat és la de trobar un distribuïdor per al País Basc.

La Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara  que, recordem, guanyava el passat cap de setmana a la Fira de Jesús,  els  premis  als millors olis presentats al concurs de tast, feia una valoració molt positiva també en quan al resultat de les vendes .C om anècdota  , Roe explicava que , ja el primer dia , es van vendre 17 caixes d’ oli a un mateix client ,cosa que no és gens habitual i menys en una any de crisi com el d ‘enguany.