Pacma i Animanaturalis convoquen una manifestació contra els correbous a Amposta

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre “respecta” la protesta

Cartell de la manifestació

(ACN).- El partit animalista PACMA i AnimaNaturalis han convocat per diumenge vinent, 10 d’abril, una manifestació contra els correbous a Amposta. Aquesta serà la segona protesta antitaurina que es fa a la capital del Montsià en menys de dos anys. Amposta és un dels municipi ebrencs amb major afició a les festes amb bous i ja es preveu que bona part dels assistents siguin de fora de les Terres de l’Ebre. El lema de la manifestació serà ‘NO als correbous i SÍ a les tradicions i festes sense animals’. Des de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre es mostren “respectuosos” a la protesta malgrat que no han rebut cap notificació oficial de la seva celebració.

El president de l’ Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, Miquel Ferré, s’ha mostrat del tot comprensible amb la celebració de la protesta i ha assegurat que seran respectuosos. “Estan en contra del que nosaltres fem i hi ha diferents opinions. Nosaltres ho respectem malgrat que de vegades a nosaltres no ens respecten, però nosaltres seguirem respectant”, ha afegit Ferré.

Des de les penyes taurines ebrenques recorden el suport social i polític que tenen els correbous, regulats des del setembre passat per llei, i a favor dels quals s’han recollit més de 15.500 firmes.