La manca de finançament retarda la posada en marxa del Centre de Dia de Masdenverge

Per escoltar l’àudio de la noticia

Tot i això, l’alcalde, Álvaro Gisbert, confia que es pugui posar en marxa enguany, desprès que l’ajuntament trobi una nova fórmula alternativa al PUOSC
El Centre tindrà una capacitat per a 15 persones i estarà gestionat pels mateixos professionals que se’n facin càrrec , mentre que l’ajuntament assumirà solament les despeses de manteniment de l’edifici.

(J.Roig/T.G.).-Tot i que les obres per adequar l’antic consultori mèdic de Masdenverge com a Centre de Dia van començar mesos enrere, les dificultats que està trobant el consistori per trobar finançament per concloure-les, està retardant la posada en marxa d’aquest servei a la població.
Álvaro Gisbert, alcalde del municipi, explicava a La Plana Ràdio que està costant bastant acabar de rematar l’obra, sobre tot perquè els va fallar la subvenció que esperaven del PUOSC, lo que ha provocat que hagin de buscar noves fonts de finançament, que no va concretar, però que sembla que estan en vies d’aconseguir-les perquè, “si no passa res, ho resoldrem i enguany volem que el Centre de Dia, funcioni” assegurava.
De fet, l’alcalde masdenvergenc deia que l’únic que fa falta per concloure l’obra és adequar els accessos als lavabos i realitzar unes millores als equipaments de la cuina.
Gisbert puntualitzava que més que un Centre de Dia, ha de ser un complement a la Llar de Jubilats que es troba ubicada al mateix edifici i que la idea és que la gestió corri a càrrec dels mateixos professionals que hi treballin. “L’ajuntament ens faríem càrrec de les despeses de manteniment”, deia.
Aquest futur Centre de Dia per a la gent gran que s’està acabant de construir a Masdenverge, tindrà una capacitat per a 15 persones i segons el mateix Álvaro Gisbert, a hores d’ara, ja hi ha una dotzena de famílies interessades en portar-hi als seus ancians.