L’ajuntament de Santa Bàrbara amplia l’horari d’atenció al públic.

entrada oficines ajuntamentDeixa de donar servei els dissabtes pel matí, però atendrà tres tardes a la setmana.

La mesura pretén adaptar els horaris a les noves necessitats de l’alcaldia, regidories i ciutadans.

(J.Roig/AdSB).-Amb la voluntat de millorar i augmentar l’atenció a la ciutadania a les oficines de l’Ajuntament, des d’aquesta setmana s’ ampliat de manera substancial l’horari d’atenció de les mateixes.
Així, en horari d’hivern, les oficines restaran obertes de dilluns a divendres de 10 a 14.30 hores, ampliant mitja hora; i les tardes dels dilluns, dimecres i dijous de 16 a 20 hores, d’aquesta manera es donarà atenció als ciutadans tres tardes a la setmana, mentre que fins ara solament estava obert la del dijous i també els dissabtes pel mati.

A partir d’ara els dissabtes al matí ja no hi haurà atenció, ja que segons que explicava a La Plana Ràdio el regidor de Governació, Antonio Ollés, l’afluència de públic era molt minsa. Aquest nou horari permetrà també a l’alcalde donar més fluïdesa a les visites concertades que fins ara havia d’atendre en una sola tarda.

Aquesta nova distribució també permetrà establir un horari fix d’atenció a les planeres i planers per part de la resta de regidories per tal que puguin atendre de manera personalitzada les seves consultes, propostes i/o queixes. Només cal adreçar-se prèviament a l’Ajuntament o al telèfon 977717000 per tal de concertar visita amb algun regidor en concret.

Aquest nou horari d’atenció a les oficines municipals variarà a l’estiu, des de meitat de juliol a meitat de setembre, quant s’atendrà al públic solsament pel mati entre les 10 i 15 hores.

L’horari d’atenció dels diferents regidors s’establirà de la següent manera:
– Àlfred Blanch (Alcaldia, Urbanisme i Cultura): Dilluns i dijous de 17.30 a 19.30 hores, a les oficines de l’Ajuntament; dimarts de 17.30 a 19.30 hores, a l’Smartcentre.
– Montse Rodríguez (Serveis Socials, Personal i Règim Intern): Dimecres de 17 a 19 hores, a les oficines de l’Ajuntament.
– Judit Lleixà (Fires i Festes): Dimarts de 11 a 13 hores, a les oficines de l’Ajuntament.
– Antonio Ollés (Governació, Serveis, Promoció Econòmica i Agricultura): Dilluns de 10 a 12 hores, a les oficines de l’Ajuntament.
– Adrián Batiste (Joventut, Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies): Dimarts de 17 a 19 hores, al Centre Municipal de Serveis Socials.
– Laia Pla (Salut, Ensenyament i Turisme): Dijous de 17 a 19 hores, a les oficines de l’Ajuntament.
– Joan Abella (Hisenda, Comissió Especial de Comptes, Esports i Medi Ambient): Dijous de 17 a 19 hores, a les oficines de l’Ajuntament.