Santa Bàrbara contracta cinc joves en el marc del programa de la garantia juvenil

1-wm-garantia-joves_editora9808editora_9903

Els 5 joves contractats (Foto:AdSB)

S’ocuparan de tasques tan diverses com l’actualització de plànols municipals, promoció econòmica local o elaborar un pla educatiu per a la Llar d’Infants.

(AdSB/J.Roig).- Santa Bàrbara és un dels ajuntaments ebrencs que s’acollit a la convocatòria oberta des del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, pel finançament per a la contractació de joves que formen part del programa de la Garantia Juvenil per millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les actituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i amb futur.
En el cas del nostre ajuntament la demanda que es va fer al SOC va ser cinc perfils professionals ben diferenciats per ocupar-se de tasques concretes relacionades amb la jardineria, l’ensenyament, l’esport, el comerç i màrqueting o enginyeria.
Després del corresponent procés selectiu per determinar-ne les característiques i optar al lloc de treball ofert, a partir dels mèrits, currículum, experiència i entrevista personal, el regidor de Governació Antonio Olles, explicava que des del passat 15 de novembre i per un període de sis mesos, hi ha contractats cinc joves del poble que s’ocuparan de tasques tan diverses com l’actualització de plànols municipals, promoció econòmica local o elaborar un pla educatiu per a la Llar d’Infants.

Els joves contractats realitzaran les seves tasques mitjançant un contracte de pràctiques de sis mesos, des del 15 de novembre de 2016 fins al 15 de maig de 2017.

L’ajuntament planer preveu que la tasca que se’ls ha encomanat sigui d’aplicació pràctica real a curt o mitjà termini.