La llevantada deixa a les fosques algunes zones d’ Ulldecona

P1010236

Núria Balagué, alcaldessa d’Ulldecona, ahir als estudis de La Plana Ràdio. (Foto :J.Roig)

L’averia d’un transformador va provocar l’incident que es va resoldre en tres hores
L’alcaldessa del municipi lamenta la poca paciència d’alguns veïns, tenint en compte la gravetat de l’avaria, i sobre tot, les condicions climatològiques amb les que es va  haver de resoldre.
L’aigua també ha fet mal als camins del terme, als que l’ajuntament hi destinarà properament  175.000 euros per arreglar-los.

(J.Roig/T.G.).- Desprès de la perllongada llevantada que va afectar el territori el passat cap de setmana, es comencen a conèixer algunes de les conseqüències  dels forts aiguats, com per exemple la crema d’un transformador de Fecsa, el passat diumenge a Ulldecona i que deixava als veïns d’algunes zones baixes del municipi, tres hores sense llum.
Núria Balagué, alcaldessa d’ Ulldecona, explicava ahir des del programa “Món Local” de La Plana Ràdio, que calia donar gràcies perquè no va haver-hi cap dany ni material ni humà, a l’hora que lamentava la poca paciència d’alguns veïns i l’exigència de que l’avaria s’arreglés més ràpidament, tenint en compte les condicions climatològicament adverses amb que es va tenir que treballar. “ Des d’aquí vull donar les gràcies a la companyia, a la policia local i al personal de l’ajuntament  que van fer lo que tenien que fer i van estar al lloc quant tocava, per a que l’ incidència, amb tres hores, estigues arreglada” defensava l’alcaldessa.

Balagué també informava dels estralls que l’aigua ha provocat als camins del extens terme municipal faldut, sobre els quals encara no s’havia actuat esperant, precisament, l’arribada dels temporal, habitual tots els anys per aquestes dates. Ara, les properes setmanes, l’ajuntament d’ Ulldecona començarà l’arranjament al que hi destina un pressupost de 175.000 euros.

Però no tot han estat problemes, l’aigua també ha portat beneficis, com per exemple a l’embassament d’ Ulldecona, que ,segons Núria Balagué, ahir seguia omplint-se allunyant la  inquietud dels regants ja  que de no ser així, les properes setmanes haguessin tingut problemes de subministrament  ja que el pantà, abans de les pluges, estava pràcticament sec, solament amb poc més de mig hectòmetre cúbic d’aigua.