L’ associació de Jubilats de Santa Bàrbara organitza un viatge cultural a la Tarragona Romana

tarracoMitjançà  la gestió del fill del vicepresident de l’ associació de jubilats i pensionistes de Santa Bàrbara Francisco José Tomàs l’ entitat esta preparant un viatge cultural per conèixer el patrimoni romà de Tarragona.

Segons que explicava el mateix José , el seu fill ,que treballa al departament de Seguretat de l’ Ajuntament de Tarragona,  li va recomanar l’ organització d’ una sortida  d’ aquestes  cacterístiques ja que, moltes vegades “organitzem grans viatges per visitar ciutats llunyanes i al costat de casa en tenim per descobrir” va dir .Per això l’entitat destaca l ‘interès d’ aquesta sortida oberta a tots els associats, perquè és una ocasió única per descobrir el valor històric i patrimonial de la Tàrraco Imperial.

El viatge s’ organitza per al  dissabte 12 de setembre i el cost és de 22 euros per persona ja que l’ ajuntament es farà càrrec de la despesa de l’autobús.

El secretari de l’ entitat Fernando Arasa explicava el programa que seguirà l’ expedició, començant amb un recorregut “panoràmic” pels principals monuments de la Tàrraco de l’ època de l’ emperador August, desprès es farà una visita al Museu Arqueòlogic , també a la maqueta gegant de la Tarragona de fa dos mil•lennis i a la Necròpolis romana .La sortida acabarà amb un dinar a un bufet de la zona .

El viatge és de places limitades ,ja que solament es pot fer un autobús. Per això els socis que hi vulguin participar s’ han d’ inscriure a les oficines de l ‘entitat en l’ horari habitual de tarda.