Tortosa aquest diumenge ” Capital de la Independència”

acte diumenge ANCTortosa acull l’acte central de la Campanya d’estiu de ANC

(T.G.) Després de la caravana de cotxes a les Terres de l’Ebre,  que va mobilitzar el passat dissabte un centenar de vehicles,  donant el tret de sortida de la campnaya d’estiu de l’Assamblea Nacional Catalana “On tot Comença” amb destí al municipi de Deltebre,  on s’organitzà un  dinar de germanor amb l’assistència de més de 200 persones i un
concert final amb el grup Crator, aquest proper diumenge arriba a Tortosa l’acte central de la campanya amb l’assistencia del president de ANC Jordi Sánchez.

Irene Negre del secretariat nacional explicava que per tal motiu s’han preparat, al Parc Teodoro Gonzalez de Tortosa, jocs infantils per als més petits així com els sorteig d’un sopar per a dues persones a Les Barques Can Joan entre d’altres propostes.

Les activitats s’encetaràn a les 17h. serà més tard però quan arribi l’acte central amb diferents parlaments de gent del territori, d’aquesta manera hi participarà Manolo Tomàs, de la PDE; Aurora Forès, de la Unió de Pagesos; Montse Castellà, de Trens Dignes, i el president de l’ANC, Jordi Sánchez.

Negre,  recordava que l’acte esta emmarcat dins de l’eix de l’equilibri territorial el qual a les Terres de l’Ebre n’hi ha moltes mancances ” és important que la gent sàpiga que la independència beneficia el territori i dotar-la d’arguments”

L’acte finalitzarà amb la formació entre tot el públic assitent d’un punter humà i un concert del grup Crator.