24 hores de Futbol Sala per començar les Esportives

Les organitza el Gimnàs Santa Bàrbara i comptarà amb la participació de 20 equips

Joan Subirats,organtizador de les 24 hores.(Foto J. Subirats)

(J.Roig).-Aquest   dissabte a partir de les 5 de la tarda i al Pavelló ,municipal d ‘Esports,el gimnàs  Santa Bàrbara  organitza per segon any consecutiu  les seues vint-i-quatre hores de futbol sala .
Joan Subirats és l’ organitzador i es mostrava molt satisfet per la resposta rebuda   a la convocatòria ja que finalment seran vint els equips que hi participaran .

Santa Bàrbara i participarà amb 5 equips inscrits .La resta són els equips campions de les lligues locals dels seus municipis ,com Amposta,Tortosa,Vinaros,La Galera ,La Sénia ,Ulldecona  ,Masdenverge,La Ràpita  i Masdenverge.
Subirats ens explicava també que ,desprès de parlar amb el regidor d ‘esports , van creure que aquestes 24 hores de Futbol Sala podrien ser un bon tret de sortida per a les Jornades Esportives que  el municipi  organitza cada any per aquestes dates. No obstant això ,aquestes 24 hores de Futbol Sala son intercomarcals i no tenen res a veure amb el torneig local que  organitza la mateixa regidoria”,puntualitzava.

Abans de començar el torneig ,s’ ha organitzat també una competició en categoria infantil que començarà a les tres i mitja de la tarda i en la que s ‘enfrontaran també 5 equips locals. El dos primers d ‘aquesta categoria ,competiran també a la gran final de diumenge a la tarda.
Recordem que l ‘entrada és gratuïta i que la competició s’ iniciarà,com hem dit a les 3:30 en la categoria infantil i cap a les 17 hores en la d ‘adults.